Българският национален отбор по баскетбол за мъже направи първа тренировка

...
Българският национален отбор по баскетбол за мъже направи първа тренировка
Коментари Харесай

Българските баскетболни национали започнаха подготовка за мачовете с Румъния и Португалия

Българският народен тим по баскетбол за мъже направи първа подготовка преди решителните два дуела през февруари от втория кръг на предварителните квалификации за Евробаскет 2025.

" Лъвовете " гостуват на Румъния идния четвъртък (23 февруари), а по-късно в неделя (26 февруари) одобряват Португалия в последните си борби от F, които би трябвало да дефинират кой от тези три отбора ще се класира за същинския стадий на пресявките и кои ще би трябвало да преминат през третия кръг на предварителните квалификации

Селекционерът Росен Барчовски събра 13 баскетболисти за това първо занятие, което се организира в зала " Георги Христов " в Ботевград, защото " Арена Ботевград " бе ангажирана поради шампионат по таекуондо.

Утре към групата се чака да се причисли и младият център Емил Стоилов, който през вчерашния ден дебютира за новия си испански клуб Менорка.

Голямата звезда на отбора ни и състезател №1 на България за 2022 година Александър Везенков ще пропусне гостуването на Румъния идния четвъртък, само че се чака за мачът против Португалия да бъде на линия и да помогне на " трикольорите " в опита им да продължат похода си към присъединяване на второ следващо европейско състезание по баскетбол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР