Българският национален отбор на футбол може да направи решаващата крачка

...
Българският национален отбор на футбол може да направи решаващата крачка
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Норвегия - България

Българският народен тим на футбол може да направи решаващата крачка към класирането си за идната фаза на Лигата на Нациите. Тази вечер в Осло възпитаниците на Петър Хубчев се изправят против Норвегия в мач, който може да предреши значително първото място в групата.
Двубоят е с начален час 21:45 българско време, като може да следите Норвегия - България НА ЖИВО в Sportlive.bg .
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Голямата изненада в състава на България е включването на Иван Бандаловски и оставянето на Страхил Попов на пейката, откакто даде две асистенции в мача против Кипър. Стартовите сформира може да видите тук !
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Изненадващо или не, България записа 3 следващи победи в новосформирания шампионат и е безапелационен водач след триумфи над днешния си противник вкъщи, Кипър и Словения. Така " лъвовете " отвориха разлика от 3 точки пред представителите на Скандинавия и победа през днешния ден съвсем на 100% праща България в идната фаза на шампионата, където ще мери сили с останалите класирани в поток C. Пълните потоци и правила на Лигата на Нациите вижте в този материал .
Норвегия обаче е извънредно постоянен хазаин. Възпитаниците на Ларс Лагербак досега записаха две победи вкъщи, в които не позволиха гол, а точно " лъвовете " са вкарали единственото попадение в графата " позволени " на Норвегия. В момента тимът е в серия от 9 следващи мача без проваляне вкъщи (6 следващи победи), а в последните 6 мача Норвегия не е позволила гол.
България записа първата си победа като посетител в формален мач от 3 години насам, когато завоюва против Словения, само че мачът във вторник вечер ще е още по-тежък за представителния ни отбор.
В исторически проект " лъвовете " и Норвегия са изиграли 6 мача в Скандинавия и са разменили по 3 победи. В последните два мача, които са през 2001 и 2014 година, " лъвовете " губят с еднакъв резултат - 2:1.
СЛЕДЕТЕ МАЧА НА ЖИВО ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР