Българският национален отбор гостува в Прищина на Косово във втората

...
Българският национален отбор гостува в Прищина на Косово във втората
Коментари Харесай

България ще спечели поне едно полувреме срещу Косово

Българският народен тим гостува в Прищина на Косово във втората си среща от квалификациите за Евро 2020. В дебютния си мач от тези квалификации “трикольорите” стигнаха до измъчено тъждество 1:1 против Черна гора и сега разделят второто място точно с черногорците. Лидер в нашата група са англичаните, които записаха безапелационна победа с 5:0 над Чехия.

За отбора на Косово това ще са дебютни квалификации за Европейско състезание. Косоварите завоюваха безапелационно своята Група 3 в Лигата на Нациите. Те записаха 4 победи и 2 равенства, като позволиха единствено 2 попадения, а означиха 15. В четвъртък момчетата на Бернар Шаланд бяха извънредно покрай влиятелна победа над Дания в другарски мач, само че гол в добавеното време за 2:2 ги лиши от триумфа.

Много впечатляваща е формата на домакините, които се намират в страхотна серия - цели 11 мача без позволена загуба, само че през днешния ден от състава им съвсем несъмнено ще отсъства един от основните им играчи – Валон Бериша. Сблъсъка пропуща и левият бек Бенямин Кололи, тъй че селекционерът на Косово ще има да взема решение съществени проблеми.

Winbet – успеха е на върха на пръстите! (18+)

България започва много обещаващо Лигата на Нациите, само че се оказа, че положителната форма на тима е единствено краткотрайно събитие и към този момент цели 4 мача момчетата на Хубчев нямат победа, а в три от тях приключиха наедно 1:1. Петър Хубчев също има да взема решение доста съществени кадрови проблеми. Заради контузии срещата пропущат Ивайло Чочев, Пламен Илиев и Кирил Десподов, всеключови футболисти, които сигурно доста ще липсват на “лъвовете”.

На вратата за България ще застане още веднъж Николай Михайлов, а пред него защитното каре ще оформят Николай Бодуров, Васил Божиков, Страхил Попов и възстановилият се от травма Антон Недялков. Симеон Славчев ще замести контузения Чочев, а до него ще застане Георги Костадинов. Пред тях ще работят Тодор Неделев и Николай Димитров, който се чака да размени много неубедителния Галин Иванов. Капитанът Ивелин Попов и Спас Делев пък ще водят офанзивата на “трикольорите”.

С оглед на неуверената ни форма Косово е любимец съгласно всички букмейкъри, само че българските “лъвове” нееднократно са показвали, че когато са притиснати до стената, са най-опасни и през днешния ден всички чакаме и се надяваме на победа против коравите домакини.

Интригуващо предложение за всички фенове на спортните
залози идва от българския букмейкър Winbet. От компанията са завишили много изкушаващо коефициента за пазара България да завоюва най-малко едно полувреме. От естествена ставка 2.00 сега е впечатляващите 2.50. Заслужава си!

Промоцията е част от техните “Super Hot
залози “, които са налични на www.winbet.bg всеки понеделник, сряда и петък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР