Българският национален отбор гостува на Черна гора в пореден двубой

...
Българският национален отбор гостува на Черна гора в пореден двубой
Коментари Харесай

България гостува на Черна гора в европейска квалификация

Българският народен тим гостува на Черна гора в следващ дуел от квалификациите за Евро 2020. Двубоят в Подгорица е повече за авторитет, откакто " лъвовете " изгубиха всевъзможен късмет за едно от първите две места в група " А ". Целите ни по-скоро са ориентирани към месец март, когато вероятно би трябвало да участваме в плейофната фаза в Лига на нациите.

Селекционерът Красимир Балъков е в серия от четири загуби в първите си четири мача на отбора. Трима от четиримата титуляри в последната подготовка на " Уембли " - Николай Бодуров, Страхил Попов и Васил Божиков, са навън за мача заради разнообразни аргументи. Единствено Антон Недялков ще е титуляр, само че този път може да играе централен бранител в тандем с Кристиан Димитров от Ботев (Пд). Шанс измежду титулярите може да получат Георги Пашов и Петър Занев.

Другата алтернатива пред селекционера е дали Галин Иванов или Кирил Десподов да стартира на десния фланг. В предни позиции пък главно ще се разчита на Марселиньо и Вандерсон.

Заради травми от сметките на домакините отпаднаха централният защитник Жарко Томашевич от Астана и полузащитниците Марко Вешович от Легия (Варшава) и Марко Бакич от белгийския Мускрон, а под въпрос е Вукан Савичевич от полския Висла. Бранителят на Атлетико (Мадрид) Стефан Савич обаче ще води отбраната, откакто пропусна първата среща на " Васил Левски ".

Главен арбитър на срещата през днешния ден е Андреас Екберг от Швеция, с помощници Мехмет Кулум и Щефан Халберг. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР