Българският национален интерес и защитата на интересите на всеки един

...
Българският национален интерес и защитата на интересите на всеки един
Коментари Харесай

Марешки: Над 1,5% за коалицията би бил огромен успех на евроизборите

Българският народен интерес и отбраната на ползите на всеки един български жители стоят преди всичко в програмата на предизборна коалиция „ Воля - българските родолюбци “, сподели в „ Неделя 150 “ Веселин Марешки - водачът на „ Воля “.

В обединението влизат четири обединения - „ Воля “, Народна партия „ Свобода и достолепие “, Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ и партия „ Обединена социалдемокрация “.

" Ние желаеме богата България в богата Европа, а не второ и трето качество българи, консумиращи храни второ и трето качество, Европа не може да бъде богата и мощна, в случай че има такива феодални страни, които натискат копчето и се афишират съгласно това какво е мнението на техните господари от чужбина, това е и мнението на българските политици. Ние желаеме български политици, които да пазят българският народен интерес. Нашите сътрудници от Франция и Италия желаят тъкмо това “.

На евроизборите всеки един резултат над % и половина за обединението, който сега показват като вероятен социолозите, би бил голям триумф, сподели още Марешки, само че добави:

" Аз съм сигурен, че ние ще имаме най-малко един представител. Идеята на обединението е да се показа по-добре и дай Боже да станем втори и трети европредставител, само че не толкоз, с цел да оправим фамилният бюджет на някой човечец, а с цел да може в действителност да отидат същински и родолюбиви хора в Европейският парламент, които да се борят за България "./ БНР

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР