Българският национал Йоан Стоянов получи наградата за Откритие на сезона

...
Българският национал Йоан Стоянов получи наградата за Откритие на сезона
Коментари Харесай

Страхотно признание за Йони Стоянов в Израел

Българският национал Йоан Стоянов получи премията за Откритие на сезона в елита на Израел. На гала, на която бяха връчени самостоятелни награди, Стоянов изпревари четирима други футболисти в тази категория и заслужи наградата.

Роденият в Израел българин е благосъстоятелност на Апоел Беер Шева, само че игра като преотстъпен в Секция Нес Циона, който изпадна във втора дизивия.

" Доста играчи бяха открити през миналия сезон в израелския футбол, когато получиха късмет да се покажат във Висшата лига. Прекрасният халф, който принадлежи на Апоел Беер Шева, макар че изпадна този сезон с тима на Нес Циона, беше едно от ярките попълнения на оранжевите и значим детайл в офанзивата с пет гола и четири асистенции. През последния сезон Стоянов стана неизменима част от националния тим на България, когато получи цялостното доверие на Младен Кърстаич. И като се има поради, че е единствено на 21 години, очевидно небето е границата за него ", написа в разбора си в уеб сайтът one.co.il.

Според различен състезателен портал - sport5.co.il, възможностите на Стоянов да се върне в Апоел Беер Шева са 50 на 50. От една страна е значима волята на собственичката на клуба Алона Баркат, която има известни проблеми. Тя един път към този момент се отдръпна от клуба, само че по-късно се върна. Ако Баркат реши да влага доста пари в тим, който да се бори за шампионската купа непременно, то е доста евентуално за Стоянов да има още един сезон на преотстъпване, само че към този момент на друго равнище.
 Отборите на Петко Христов и Андрей Гълъбинов ще водят борби за Серия А
Отборите на Петко Христов и Андрей Гълъбинов ще водят борби за Серия А

Те ще играят в плейофите за място в елита
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР