Българският национал Страхил Попов разказва, че в Турция мерките за

...
Българският национал Страхил Попов разказва, че в Турция мерките за
Коментари Харесай

Страхил Попов: Хората в Турция не са толкова дисциплинирани, колкото в България

Българският национал Страхил Попов споделя, че в Турция ограниченията за ограничение на ковид се неглижират всеобщо от локалното население, само че той и приятелката му Гергана съблюдават прецизно рестриктивните мерки. Новият тим на българина Хатайспор е отпред във второто равнище на турското състезание с 53 точки, с 6 пред 2-ия Ерзурумспор и със 7 пред 3-ия Бурса.

" Седим си у дома, не е по никакъв начин прелестно, само че няма метод. Тук хората не са толкоз дисциплинирани, колкото ние в България. Доста хора си се разхождат, само че ние гледаме да си съблюдаваме напътствията. Молове, магазини, заведения за хранене са затворени. Хранителните магазини си работят.

Имаме онлайн-тренировки с тима дружно и се опитваме да вършим нещо. Надявам се, че тази обстановка ще мине по-бързо, тъй като по през целия ден да седиш у дома е напряко луда работа, може да се побъркаш ", признава Страхил Попов.

Всъщност турската лига беше една от последните, които спря мачовете, а българинът съумя да навърти 11 срещи.

" Макар и да сме преди всичко, аз желая сезонът да бъде доигран и срещите да се проведат. Дали с аудитория, или без, не е в нашите благоприятни условия да избираме и решаваме, само че даже и по малкия екран, футболът отново би трябвало да участва в живота на хората. А и в моя персонално. Не мога да си показва, в случай че не съм на терена, в случай че не упражнявам ", споделя още Страхил Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР