Българският национал Симеон Славчев коментира загубата от Ирландия с 3:1

...
Българският национал Симеон Славчев коментира загубата от Ирландия с 3:1
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Страшно неприятно е, тепърва трябва да се подобряваме

Българският национал Симеон Славчев разяснява загубата от Ирландия с 3:1 и съобщи, че е извънредно отчаян от резултата и грешките, които „ трикольорите” са позволили.

„ Играх в линия с централните бранители, само че ролята ми беше да оказвам помощ в изнасянето с хъса и битката си. Не мога да кажа, че съм се справил чудесно, в случай, че сме позволили три гола и сме паднали. Страшно неприятно е, не ми харесва да играя за националния тим и да падаме. Много мощно желая това да се промени. Не знам по какъв начин ще стане, само че желая да се промени.”

„ Фактите не са окей, само че ние ще работим да подобряваме и както всички схванаха, стигнахме до заключението, че шансът ни е през Лигата на нациите. Ще чакаме другите тимове да се класират и ние като най-хубав втори да отидем на Европейско.”

„ Математика и сметки не желая да върша. Тепърва би трябвало да подобряваме представянето си. Абсолютно всички би трябвало да понесем отговорност. Не ми е прелестно, че сме изгубили днес”, приключи Славчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР