Българският национал Симеон Славчев има договорка с азербайджанския си клуб

...
Българският национал Симеон Славчев има договорка с азербайджанския си клуб
Коментари Харесай

Славчев разтрогнал с Карабах и имал договорка с Левски

Българският национал Симеон Славчев има сделка с азербайджанския си клуб Карабах да разтрогне договора си до края на годината. Новината е на авторитетното локално издание APA и е представено от останалите водещи медии в страната.

Според информацията, този ход на полузащитника е станал факт, защото към този момент имал кардинална сделка къде да продължи кариерата си от началото на 2020 година Изданието твърди, че той ще заиграе в Левски от 1 януари.

По негова информация, на процедура към този момент двете страни са се разбрали за детайлите по договора и той се чака да влезе в действие с отварянето на зимния трансферен прозорец. Други детайлности към този момент не се оповестяват от Азербайджан.

Симеон Славчев играе в Карабах от година и половина, като за това време има 39 мача и два гола за клуба. През актуалната акция обаче не играе доста постоянно и това сигурно не го прави удовлетворен. До края на годината му предстоят още три мача за шампионата на Азербайджан, два за Купата на страната, както и още два от груповата фаза на Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР