Българският национал Симеон Славчев буквално е на часове от трансфер

...
Българският национал Симеон Славчев буквално е на часове от трансфер
Коментари Харесай

Симеон Славчев е много близо до трансфер в "Бирмингам"

Българският национал Симеон Славчев безусловно е на часове от трансфер в британския " Бирмингам ". Халфът, който от седмица е на проби в отбора непрекъснато получава похвали от треньорския щаб.

Славчев към този момент взе присъединяване в две контроли на сините – 2:0 против " Оксфорд " и 1:1 против " Кидърминстър ". Днес от 17 ч. " Бирмингам " се изправя против елитния " Суонзи ", като това е и най-сериозният тест за отбора на Хари Реднап преди началото на сезона.

" Засега всичко се развива обикновено. Хората тук са доста удовлетворени от него и в действителност го харесват. Симеон играе добре, само че има още една контрола ", разяснява пред " Дневник " футболният сътрудник Стефан Бакалски, който е с национала на Острова.

Първоначално се смяташе, че Славчев ще премине в " Бирмингам " чартърен от " Спортинг ", само че съществува огромна възможност британският отбор да го притегли с непрекъснат трансфер.

Stepping up #bcfc#krohttps://t.co/PRFyUW0suz
— Birmingham City news (@BCFC_News) July 28, 2017

Очаква се след днешния дуел със " Суонзи " да има по-голяма изясненост към българина.

" Той ни впечатлява, добър е на тренировки и в контролите. В последния мач получи лека травма, само че не е нещо съществено. Следим го доста деликатно, както в тренировките, по този начин и в мачовете ", разяснява асистентът на Хари Реднап Кевин Бонд пред " Бирмингам Мейл ".

Медиите на Острова броят халфа за сигурен нов на " Сейнт Андрюс ", откакто му дават позитивни оценки за изявите с екипа на " Бирмингам " дотук.

Славчев е благосъстоятелност на " Спортинг " (Лисабон), с който подписа през 2014 година Халфът беше продаден от " Литекс " за 2.5 млн. евро, а по-късно прекара интервали чартърен в " Аполон " (Лимасол) и " Лехия " (Гданск).

През предишния сезон Славчев записа 23 мача за полския отбор, който до последно се бореше за купата в Екстракласа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР