Българският национал Радослав Кирилов закономерно остана доволен след Пред БНТ

...
Българският национал Радослав Кирилов закономерно остана доволен след Пред БНТ
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Имахме нужда от тази победа

Българският национал Радослав Кирилов закономерно остана удовлетворен след

Пред Българска национална телевизия Кирилов разкри, че България се е нуждаела от тази победа и разкри, че ключът към нея е било търпението.

" Много хубава победа за нашия тим. Имахме потребност. След успеха против Гибралтар трябваше да продължим с хубавата игра и през днешния ден и мисля, че го направихме освен като експанзия, само че и чисто футболно. Щастлив съм, тъй като страната ни има потребност от сходни триумфи. Аз споделих още преди мача, че в случай че желаеме да победим, би трябвало да съблюдаваме тактическата дисциплинираност и да си изчакаме момента. Направихме го. Накрая имахме обстановки и да затворим мача, само че значимото е, че победихме ", показа играчът на ЦСКА 1948.

Асистентът за победния гол на Кирил Десподов разяснява и напрежението сред двата тима на терена и дали по някакъв метод се е отразило на играта.

" Това са естествени неща. Понякога се случват на терена. Има нерви, има футболна завист. Не желая да приказвам за нещата отвън футбола. Нашата задача през днешния ден беше да изиграем един добър мач и да спечелим и го направихме ", съобщи Кирилов.

Накрая някогашният капитан на Славия изрази оптимизъм за бъдещето на националния отбор.

" Трябва да сме щастливи, само че и да сме наясно, че не сме създали кой знае какво. Трябва да продължим да работим и мисля, че ще имаме триумфи отсега нататък ", приключи Радослав Кирилов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР