Българският национал по волейбол Николай Николов ще играе в шампиона

...
Българският национал по волейбол Николай Николов ще играе в шампиона
Коментари Харесай

Българският волейболист Николай Николов продължава кариерата си в "Спортинг"

Българският национал по волейбол Николай Николов ще играе в първенеца на Португалия " Спортинг " (Лисабон) през новия сезон. " Лъвовете " показаха централния блокировач се причислява към опитния Тодор Алексиев, който подписа контракта с тима от Лисабон, по-рано през лятото.

Николов е на 31 години, а през последния сезон игра в съветския " Белогорие " (Белгодор). През това лято не взе присъединяване в Лигата на нациите с екипа на националния отбор, тъй като лекуваше травма в рамото.

Лисабонските " лъвове " показаха 206-сантиметровия баскетболист като " съществено оръжие, с което да преследват още веднъж купата на страната ". " Спортинг " е шесткратен първенец на Португалия, като има и три купи при мъжете.

" За мен това е отлична опция да натрупам още опит в една друга лига. Никога не съм бил в Португалия и не знам съвсем нищо за волейбола тук, само че съм доста разчувствуван ", сподели Николов пред формалния уебсайт на " Спортинг ".

Той изрази удовлетворение, че ще играе дружно с положителния си другар Тодор Алексиев и добави, че това е изиграло роля за прехвърлянето.

В кариерата си Николов е играл за " Лукойл Нефтохимик ", ЦСКА, италианския " Вибо Валентия ", иранските отбори " Матин варамин ", " Шахрдари ", " Пайкан ", както и съветските " Енисей " и " Белогорие ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР