Българският национал не игра за при домакинската загуба с 2:3

...
Българският национал не игра за при домакинската загуба с 2:3
Коментари Харесай

Изгониха двама братя при загуба на Арсенал, Костадинов не игра

Българският национал не игра за при домакинската загуба с 2:3 от. Той остана на пейката, а съотборниците му за втори следващ път разочароваха почитателите си, откакто на старта на новия сезон стигнаха единствено до 0:0 вкъщи против.

Арсенал игра мощно преди почивката и поведе с гол на, само че след почивката позволи бърз поврат. Голяма виновност за провалянето имат и брататя Кингс и. Двамата замбийци получиха червени картони и домакините приключиха срещата с 9 индивида.
Преди да бъде изпъден, беше измежду най-хубавите футболисти на Арсенал. В 26-ата минута той центрира към Луценко и опитният нападател се разписа с летящ плонж с глава. В самия завършек на полувремето обаче се разписа за 1:1 и сложи началото на обрата.

Гостите излязоха напред в резултата в 54-ата минута, когато прецизен беше, а малко по-късно получиха дузпа, осъществена от. В 72-ата минута Кангва стреля мощно от границата на наказателното поле и топката се заби под гредата, само че по-късно домакините сами се лишиха от опцията да стигнат най-малко до равенството.

В полном драматизма матче ФК «Уфа» вырывает победу в Туле!
— ФК УФА (@UfaFc) В 85-ата минута създателят на втория гол за Арсенал влезе доста жестоко в краката на противник до тъчлинията и получи пряк червен картон, а в добавеното време появилият се като запаса негов брат Еванс Кангва също беше изпъден, само че за рискова игра в центъра на терена.

Победата е първа за Уфа през сезона, откакто преди седмица тимът беше победен с 0:3 от.

Премиер Лига 2 кръг, петък 14 август  Арсенал Тула 2:3краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР