Българският национал Ивайло Чочев изигра много силен мач за своя

...
Българският национал Ивайло Чочев изигра много силен мач за своя
Коментари Харесай

Чочев с две асистенции при успех на Палермо

Българският национал Ивайло Чочев изигра доста мощен мач за своя отбор Палермо при успеха с 2:1 над Про Верчели от 6-ия кръг на Серия " Б ". Бившият състезател на ЦСКА игра цялостни 90 минути, като бе в главната на триумфа, подавайки за двете попадения на съотборника му Илия Несторовски, който първо изравни в 25-ата минута, а по-късно донесе и успеха с гол в 51-ата минута, с четвъртото си попадение през сезона.

Гостите бяха повели на " Ренцо Барбера " в 20-ата минута с гол на Алфредо Бифулко.

Чочев и компания много се изтезаха, с цел да реализиран трети триумф през този сезон, само че въпреки всичко най-после победиха, макар че героят Несторовски бе изпъден в 85-ата минута поради два жълти картона. Така Палермо се изкачи единствено на точка зад водачите Перуджа и Фронзиноне, които имат по 13 точки. Интересното е, че " грифоните " надвиха над някогашния отбор на Александър Тонев с 1:0 в този кръг, а Чочев и компания остават без проваляне. Именно тимът на българина е любимец номер едно за влизане в Серия " А ".

На четвърто място е Емполи, където кондиционен треньор е някогашния подобен на Левски, ЦСКА и националния тим на България - Роко Перота.

Легендата на Милан Филипо Индзаги, който води Венеция, пък записа първо проваляне в кариерата си в Серия " Б ". Тимът му отстъпи с 0:1 семейството на един от някогашните му клубове - Парма. Интересното е, че " дуковете " прекъснаха серията си от три следващи провали, като с актив от девет точки заемат девето място.

Воденият от героя на " Скуадра адзура " от Мондиал 2006 година Фабио Гросо състав на Бари, разруши с 3:0 Тернана и също има девет точки.

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 6-ИЯ КРЪГ НА СЕРИЯ " Б "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР