Българският национал Георги Костадинов записа цял мач за своя Арсенал

...
Българският национал Георги Костадинов записа цял мач за своя Арсенал
Коментари Харесай

Георги Костадинов беше близо до гола при поражение на Арсенал

Българският национал Георги Костадинов записа цялостен мач за своя Арсенал (Тула) при домакинската загуба с 0:1 от Рубин в среща от 22-ия кръг на съветската Премиер лига. Полузащитникът даже можеше да вкара гол, само че вратарят на противника отрази хубави му изстрел. Около 35 минути гостите играха с човек по-малко, само че удържаха успеха, пристигнала след попадение на Зурико Давиташвили тъкмо преди почивката. Това е дебютен триумф за новия треньор на Рубин Леонид Слуцкий.

#АрсеналРубин pic.twitter.com/VRX4UCGnpZ
— Разим Сабиров (@Razim13) March 14, 2020
Костадинов насочи рисков изстрел с десния крайник в 8-ата минута, само че Юрий Дюпин отрази. И двата тима имаха своите шансове, само че сякаш тези на Рубин бяха по-опасни. При една от тези обстановки - в 43-ата минута - Давиташвили излезе самичък против вратаря и го преодоля.

#арсеналрубин pic.twitter.com/yHNzOBdC8W
— Football 24/7 (@Foet247Europe) March 14, 2020
В 55-ата съотборникът му Денис Макаров беше изпъден за втори жълт картон, откакто 10 по-рано още веднъж беше предизвестен публично. И с числено преимущество обаче играчите на Арсенал не съумяха да стигнат даже до равнене.

С този триумф отборът от Казан излезе от зоната на изпадащите най-малко до изиграването на останалите дуели от кръга. Арсенал пък е в средата на таблицата.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ


Премиер Лига 22 кръг, събота 14 март  Арсенал Тула 0:1краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР