Българският национал Георги Костадинов вече официално е играч на Макаби

...
Българският национал Георги Костадинов вече официално е играч на Макаби
Коментари Харесай

Официално: Георги Костадинов премина в Макаби Хайфа

Българският национал Георги Костадинов към този момент публично е състезател на Макаби Хайфа. От израелския клуб оповестиха прехвърлянето на халфа, който идва като свободен сътрудник.

Както е известно, Костадинов за последно носи екипа на Левски, само че напусна, откакто " сините " не удовлетвориха желанието му за по-висока заплата. Халфът пристигна на " Герена " през 2015 година като свободен сътрудник от Берое. За " сините " той изигра 46 мача в Първа лига и означи 8 гола.

С положителните си изяви в Левски той стана и национал на България и даже означи първия си гол с фланелката на " лъвовете " при загубата с 1:2 от Беларус. Интерес към него имаше и от много други тимове, само че в последна сметка той избра офертата на Макаби.

" Здравейте, аз съм Георги Костадинов, пристигам от България и играя на позицията централен халф. Последните две години играх за най-големият тим в България Левски (София). Освен това съм и национал на страната си. В България знаем, че Макаби Хайфа е най-големият тим в Израел, който е играл два пъти в Шампионската лига и има доста положителни почитатели. Първо се надявам аз и моите съотборници да сме здрави и по-късно да успеем да осъществим поставените ни задания ", сподели Костадинов при представянето си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР