Българският национал Георги Костадинов от днес е футболист на руския

...
Българският национал Георги Костадинов от днес е футболист на руския
Коментари Харесай

Жоро Костадинов: Трансферът в Русия е крачка напред за мен

Българският национал Георги Костадинов от през днешния ден е футболист на съветския Арсенал (Тула), откакто подписа контракт за 2+1 години. Роденият през 1990-а година полузащитник минава с трансферна сума от Макаби (Хайфа), където игра тъкмо една година. През предходната година Арсенал приключи на седмото място в съветската Висша лига, а задачите на клуба в този момент ще бъдат още по-големи.

" Благодаря на Макаби (Хайфа) за всичко. На първо място, че бях част от този огромен клуб, въпреки и в не доста добър интервал. Благодаря и на управлението на Арсенал (Тула) за доверието, което ми гласоподава с прехвърлянето ми ", бяха първите думи на Георги Костадинов за Българска телеграфна агенция. " Ще се постарая да оказа помощ на Арсенал (Тула) с каквото мога. Гарантирам, че ще дам всичките си сили, с цел да успеем дружно с клуба. Трансферът ми е крачка напред, тъй като отивам в по-силно състезание. Вярвам, че новият шампионат, в който ще играя, ще ми помогне и в националния тим, добави още голмайсторът на България от последните квалификации.

В Арсенал (Тула) има още един българин - Михаил Александров. За Георги Костадинов наличието му е от значимо значение. " Радвам се, че ще бъдем двама българи, тъй като по този начин ще бъде по-лесна акомодацията ми. Сигурен съм, че по-бързо ще стана част от колектива. От друга страна, нашите нации са доста близки и това също ще ми помогне, добави моторът в междинната линия на националния отбор, който с изключение на на терена, има триумфи и в образованието- към този момент е квалифициран правист.
Георгий, Добро пожаловать

1 июля ПФК «Арсенал» подписал договор с полузащитником Георгием Костадиновым. pic.twitter.com/yZek6Y6zRR
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) July 1, 2018 Костадинов, както преди договорката с Макаби (Хайфа), по този начин и в този момент, не страда от липса на интерес. Явно клубовете харесват играта му, отдадеността му на терена и енергичността. " Към мене имаше интерес от тимове от Турция и от още два съветски клуба. Благодарен съм на мениджъра ми Антъни Раво за цялата работа, която свърши, тъй като ми показа нещата по този начин, че да ме улесни оптимално. Накрая просто избрахме Арсенал (Тула) и нямам подозрение, че това е вярната крачка напред в моята кариера, добави още Георги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР