Българският национал Георги Костадинов направи нов силен мач в турнира

...
Българският национал Георги Костадинов направи нов силен мач в турнира
Коментари Харесай

Георги Костадинов: Вървим с Арсенал към участие в Европа

Българският национал Георги Костадинов направи нов мощен мач в шампионата за Купата на Русия и оказа помощ на неговия Арсенал (Тула) да се класира за полуфинал. Тулчани отстраниха Оренбург с общ резултат 5:3, откакто в първата среща завоюваха с 4:2 като посетители, а нощес на личен терен приключиха 1:1. Арсенал (Тула) поведе с гол на Гия Григалава в 54-ата минута, а гостите от Оренбург изравниха четири минути преди края от дузпа, осъществена от Денис Попович.

Гиа во всей красе pic.twitter.com/hzbhh6KHSK
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) March 6, 2019
По този метод тимът на Георги Костадинов продължи мощната серия, която стартира с домакинска турнирна победа над ЦСКА (Москва) с 2:0 през уикенда.

" Започнахме доста мощно втората част на сезона. Победихме на безпристрастен терен ЦСКА (Москва), който пък преди 3 месеца отнесе с 3:0 Реал Мадрид в Шампионската лига. Сега продължаваме и на полуфинал за Kупата. Наслаждавам се на футбола, който демонстрираме и се надявам в края на сезона да се класираме за евротурнирите, съобщи Костадинов пред " Българска телеграфна агенция ".

66' Честь и хвала нашим болельщикам, которые продолжают гнать команду к чужим воротам. ЛУЧШИЕ! pic.twitter.com/hkqggHQ4U7
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) March 6, 2019
Той игра още веднъж цялостни 90 минути на терена. Оценката му в уеб страницата на професионалната лига на Русия е 7.9 по десетобалната система. Българският полузащитник и съотборниците му ще научат през днешния ден противника си за полуфинала, който ще бъде избран от двойката Урал (Екатеринбург) - Спартак (Москва) след 1:1 в съветската столица през декември. Другият полуфинал към този момент е ясен- Ростов с Ивелин Попов против Локомотив (Москва). Двубоите от този стадий на шампионата ще се играят на 3-и и 15-и април.

Тази неделя Арсенал (Тула), намиращ се на 9-о място в шампионата, гостува на Ростов, 7-и все още и разлика единствено от 2 точкщи сред тях.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР