Българският национал Георги Костадинов е основен играч на руския Арсенал

...
Българският национал Георги Костадинов е основен играч на руския Арсенал
Коментари Харесай

Костадинов: Всеки спортист иска първенството да бъде доиграно

Българският национал Георги Костадинов е главен състезател на съветския Арсенал (Тула). В момента той се приготвя самостоятелно, откакто шампионата на Русия беше спряно за неопределен срок.

Ето какво показа той пред " Хоризонт ":  Молят Жоро Костадинов и съотборниците му понижават заплатите си с 30% " Всички в Русия подхождат с схващане. Ситуацията не е по-различна от тази в останалия свят. Раздадени са ни самостоятелни стратегии и всеки тренира. Може би в този момент поради огромната пауза ще се наложи отмора и след това да стартираме още веднъж подготовка. За момента не се възнамерява да се връщам в България. В Тула няма суматоха. Всеки има доверие на локалното ръководство. Местните имат вяра, че този проблем с ковид ще отмине скоро. Повечето задгранични футболисти са си по тимовете. А и е мъчно в този момент да се влезе или излезе от Русия поради анулираните самолетни полети.

Всеки състезател желае шампионата да бъде доиграно. Така най-честно ще стане ясно кой ще е първенец и кой ще изпадне. Сега Арсенал е седми в класирането. На две точки сме от място в шампионата Лига Европа. До края на сезона има още осем кръга и мощно имам вяра, че още веднъж ще се класираме за присъединяване в Лига Европа ", показа Георги Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР