Българският национал Божидар Краев заяви, че няма търпение да се

...
Българският национал Божидар Краев заяви, че няма търпение да се
Коментари Харесай

Краев: Нямаме търпение да се завърнем в игра

Българският национал Божидар Краев съобщи, че няма самообладание да се завърне на терена. Краев и съотборниците му от Жил Висенте гостуват довечера на Портимонензе в първия мач от 25-я кръг на португалския футболен хайлайф, срещите от който се възобновяват през днешния ден след съвсем 3-месечно спиране поради пандемията от ковид.

"Лично аз се усещам доста добре. Смятам, че сме подготвени и чакаме с неспокойствие подновяването на шампионата. В последните 3-4 седмици тренировки свършихме съвсем всичко за завръщането на терена. Не съм забелязал основна разлика в заниманията ни след паузата и се надявам това да бъде по този начин и по време на мачовете. Целта ни е да покажем на терена всичко това, което сме работили по време на тренировките и да се представяме оптимално добре ", разяснява Краев.

Той се надява на победа в Портимао. "Имаме голямо предпочитание да играем добре и да спечелим. Очаквам да има нерви и неточности и от двете страни. Който се приспособява по-добре след дългата пауза, той ще завоюва ", сподели още българинът. Жил Висенте е девети в класирането с 30 точки, а Портимомензе е предпоследен с 16 пункта и нямат победа в 12 мача от шампионата от края на ноември насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР