Българският национал Божидар Краев сподели, че истинската цел на националния

...
Българският национал Божидар Краев сподели, че истинската цел на националния
Коментари Харесай

Божидар Краев: България трябва да се гордее с мен!

Българският национал Божидар Краев показа, че същинската цел на националния ни тим би трябвало да е класиране на Световното състезание в Катар през 2022. Краев съобщи още, че България би трябвало да се гордее, че има представител в Шампионската лига в негово лице.

" Чувствам се възобновен. Добре съм. В Скандинавието е почти едно и също. Познато ми е, несъмнено. Статични положения, здрави и мощни играчи. Много неща бяха положителни, само че не спечелихме нищо като точки, само че има една наклонност, която би трябвало да се продължи съгласно мен. Головете, които допуснахме бяха лесни ",заяви Краев пред камерата на БФС.

" Аз си мисля, че би трябвало да е горделивост за цяла България, че съм представител за страната в Шампионската лига. Това е моя детска фантазия, не става въпрос за пари в този миг. Мачовете от Шампионската лига са на доста високо равнище и аз съм подготвен за него ", показа още националът, който ще се изправи против Ливърпул, Аякс и Аталанта с неговия Мидтиланд в ШЛ.

" Според мен действителната цел за България би трябвало да е Катар 2022. С генерация, несъмнено, която навлиза в този момент ", приключи Краев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР