Българският национал Андрей Гълъбинов може да се върне в Серия

...
Българският национал Андрей Гълъбинов може да се върне в Серия
Коментари Харесай

В Дженоа недоволстват от Гълъбинов

Българският национал Андрей Гълъбинов може да се върне в Серия „ Б “, където направи извънредно мощна кариера в последните години. Според италианските медии в Дженоа са разочаровани от представянето на 28-годишния българин и „ грифоните “ ще го пратят чартърен във втора дивизия през януари.

Новият треньор на отбора от Генуа Давиде Балардини търси смяна в едва представящото се нахлуване на тима и освен това без да отделя в допълнение финанси. Докато Пиетро Пелегри и Джанлука Лападула може да бъдат сигурни за мястото си в тима, то това не се отнася за Гълъбинов, написа „ Калчомеркато “.

Българският национал вкара два гола от началото на сезона (срещу Ювентус и Каляри), само че пропусна най-малко три 100-процентови положения против други тимове. Затова се чака през зимата той да се върне във втородивизионния Авелино, където през 2013/14 направи най-силния сезон в кариерата си – 39 мача и 15 гола.

От „ вълците “ в Дженоа се чака да се завърне Раул Асенсио. 19-годишният испанец е благосъстоятелност на „ грифоните “, само че от лятото играе чартърен в Авелино. Така договорката ще излезе без пари за Дженоа и клубът ще може да концентрира финансови средства към други трансферни цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР