Българският национал Андреа Христов изигра цял мач за Козенца, но

...
Българският национал Андреа Христов изигра цял мач за Козенца, но
Коментари Харесай

Андреа Христов титуляр при загуба на Козенца, Гълъбинов не игра при поражение за Реджина

Българският национал Андреа Христов изигра цялостен мач за Козенца, само че отборът му загуби с 0:2 като посетител от Тернана в мач от 29-ия кръг на италианската Серия Б. Козенца игра към час с човек повече, защото в 32-ата минута червен картон получи Марино Дефенди от Тернана. Тове се случи при резултат 1:0, а единствено 9 минути по-късно Алфредо Донарума осъществя второто попадение за Тернана. Автор на първия гол бе Илиас Куцупиас в 27-ата минута.

Поражение претърпя и различен българин, изявяващ се във втора италианска дивизия - Андрей Гълъбинов. Нападателят по този начин и не се появи в игра за Реджина при загубата с 0:1 вкъщи от Перуджа. Гълъбинов остана от самото начало на скамейката на запасите, а гостите излъгаха противника си с гол на Салваторе Бураи във втората минута на добавеното време.

Козенца заема 17-о място в класирането (от 20 отбора) с 23 точки. Реджина пък е на 11-о място с 39 точки.

Лидер продължава да е Лече, като някогашният отбор на Валери Божинов е с 54 точки, откакто през днешния ден приключи 1:1 при семейството си на Бреша в конфликт в челото на подреждането. Кремонезе е втори с 53 точки, а Бреша е на трета позиция с 52 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР