Българският национал Александър Везенков приема решението за прекратяването на сезона

...
Българският национал Александър Везенков приема решението за прекратяването на сезона
Коментари Харесай

Везенков: Заминавам за Гърция, ще видим всички оферти

Българският национал Александър Везенков приема решението за прекратяването на сезона в Евролигата. 24-годишният състезател отпътува за Гърция идната седмица, където ще се причисли към Олимпиакос и ще реши къде да продължи кариерата си, защото договорът му с гръцкия гранд изтича през лятото.

" Мисля, че това беше най-логичното, което трябваше да стане. Ние, като играчи, излезнахме с позиция, че е по-добре да се приключи сезона за нашето здраве и да се стартира новия сезон с по-голяма упоритост и по-голям хъс. Вярно е, че 6-7 месеца нямаше да сме играли баскетбол, само че всеки ще се приготви добре и в случай че бяхме траяли сезона, не знам какво би било качеството на игра. Вече сме спокойни, тъй като няма да има срещи. Всеки гледа какво ще стане в бъдеще ", показа Везенков пред Nova.

" Затова отивам в Гърция идната седмица, с цел да видя какво е ситуацията и да упражнявам с тях. Ще приказвам с моя сътрудник да забележим всички предложения и ще преценява къде е най-добре за моята кариера ", добави той.

И
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР