Българският наставник на Астана Станимир Стоилов разкри за дълбоки финансови

...
Българският наставник на Астана Станимир Стоилов разкри за дълбоки финансови
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Чакам повече от година парите си от Астана

Българският ментор на Астана Станимир Стоилов разкри за дълбоки финансови проблеми в клуба и прикани обстановката да се промени, с цел да не се разпадне построеният от него състав. Специалистът разкри, че той и футболистите му не са получавали наградите си към този момент една година.

"Аз, щабът ми и играчите не сме получили нито една от наградите си за последната една година. Срам ме е, само че такова е ситуацията. Говорим непрекъснато с управлението, само че няма безусловно никаква смяна в обстановката. "

"Ако Астана не желае да скапе всичко и още веднъж да се трансформира в дребен тим в Европа, спонсорът би трябвало да откри пари и да възстановява финансирането. Просто би трябвало да извършва обещанията си. "

"Нашите играчи са положителни момчета, само че както си правят почтено работата, по този начин би трябвало да им се заплати почтено заработеното. Ако това не се случи, ще ми е доста мъчно да задържа тима и нищо чудно всички да се разбягат и да разбием всичко градено с толкоз труд. "

"И страната би трябвало да помогне, в случай че желае името ѝ да се загатва с хубаво във футболния свят с представянето на Астана в Европа. Знам, че на всички им писна да се приказва за задължения, само че вижте какво прави противникът ни в Лига Европа Спортинг - пръсна 40 млн. за прехвърляния, а ние... ", показа Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР