Българският народ ни изпрати в Народното събрание да търсим решения,

...
Българският народ ни изпрати в Народното събрание да търсим решения,
Коментари Харесай

Стефан Янев: 10-15 личности разделят обществото, трябва да им бъде направен одит


Българският народ ни изпрати в Народното събрание да търсим решения, а не да се занимаваме с партиен егоцентризъм - решения значими за българските жители, за бълагрския бизнес, свързани с инфлацията, с цената на живота, значими за бъдещето на България. Това сподели ръководителят на " " по време на изказване от името на парламентарната група на обединението на тържественото първо съвещание на 48-ото Народно заседание.

За да търсим тези решения, ние от " " се концентрираме върху три съществени тематики - сигурност, правдивост и взаимност, съобщи Янев.

Темата " сигурност " е извънредно сензитивна, изключително когато бушува война до границите ни. Тя зависи както от политическото водачество, по този начин и от успеваемостта на структурите, които я реализират. Посланието ни е да се държим уместно, като насочваме ясни послания с изправен гръбнак, с цел да сме потребни и на себе си, и на съдружниците ни, а не да насочваме апели за излизане от съюзи, уточни ръководителят на " ".

Апелът ни е – дано сме солидарни, дано се поддържаме в сложни моменти. За нас солидарността е израз на главната полезност на Европейския съюз, която изповядваме – индивидът и неговото благоденствие. Солидарността също е и дълг към достойните старини към нашите майки и татковци, към децата на България, дълг към тяхното патриотично образование, към тяхното обучение, дълг към българския бизнес. Заедно – общество, бизнес, страна,а можем да сътворим възхода на българската страна, означи.

Справедливостта изисква редът и разпоредбите да се съблюдават от всички. В същото време в обществото ни има 10-15 персони, които ни разделят и поляризират. Ние ще работим за основаване на одит на тези хора, който или да докара до обвинявания, или да спре тази жлъч и разделяне. Ако не го създадем, рискуваме да доведем страната си до територия, разяснява Янев.

Който работи за ползите на българския народ, е добре пристигнал в лодката на българския народ, дружно да плаваме против течението. Който работи против тези три С - сигурност, правдивост и взаимност, е наш конкурент, приключи ръководителят на " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР