Българският народ напълно заслужава това управление, защото е тъп и

...
Българският народ напълно заслужава това управление, защото е тъп и
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Всеки средностатистически простак вижда в Борисов себе си

Българският народ изцяло заслужава това ръководство, тъй като е тъп и граблив - тъкмо като своя министър ръководител. Припознава себе си. И когато министър ръководителят спи като дебелак, евентуално пийнал, тъй като мъчно могат да го снимат другояче, народът съчувства на своя лидер. И желае да се осведоми от „ Нова телевизия “. Значи, изцяло заслужава ориста си. Всеки средностатистически тъпанар вижда в Борисов себе си. Сигурна съм, че в този момент се кефи на пачките с парите. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ дин Диана Дамянов, някогашен синдикалист, ПР специалист.

Вижте цялото изявление на доктор Диана Дамянова тук:

https://www.youtube.com/watch?v=vlS8zt3TeSw&feature=youtu.be

В изявлението доктор Диана Дамянова сподели още:

Сега в кабинета са събрани два вида хора: едните са обидно необразовани, другите са чиновници на един човек и извършват заповедите му.

Управляващите се опариха тежко от Божков, в случай че посегнат и на Златев, ще получат нов сериозен зложелател. Проблемът се корени в това, че през 2013 година народът, в припадък на революционна бодрост, не разреши на Пеевски да стане началник на ДАНС. И в този момент си имаме министър ръководител в сянка.

Аз съм лекар на историческите науки и преди три години допуснах, че ръководството на Борисов ще остане в историята като една точица. Сега се отмятам. То ще остане в историята като най-грубото тъпчене на политическите правила.

Ако в проблема на Бобокови има нередности, те, както и в тази ситуация с Божков, са били законово уредени по този начин, щото избрани хора да могат да се възползват. Престъпно може да е работил този, който е основал закона.

Няма да разясня компроматите, само че съм уверена, че всичко, което изтича по линия на Божков е 100% правилно. Божков в никакъв случай не би дал рушвет, без да е документирал това по 101 метода.

Едно от най-големите им закононарушения е, че унищожиха синдикатите. Или по-точно, синдикатите се самоунищожиха. В България синдикати няма, има оядени мои наследници.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР