Българският народ е показал, че знае как да пази своите

...
Българският народ е показал, че знае как да пази своите
Коментари Харесай

Коментар на Борисов за българските евреи отключи вълна от реакции във Facebook

" Българският народ е посочил, че знае по какъв начин да пази своите евреи по време на Втората международна война и в никакъв случай няма да допусне сходно нещо за в бъдеще ". Така българският министър-председател Бойко Борисов разяснява във Фейсбук профила си от Ню Йорк присъединяване си в централата на Организация на обединените нации в акция против антисемитизма. Постът на Борисов незабавно провокира разнопосочни оценки в обществената мрежа за това какво тъкмо е желал да каже министър председателят.

В последна сметка часове по-късно обявата на Борисов бе изменена и сега звучи по този начин: " В Централата на Организация на обединените нации участвах в акция против антисемитизма. Българският народ е посочил, че знае по какъв начин да пази своите евреи по време на Втората международна война и в никакъв случай няма да допусне прояви на антисемитизъм за в бъдеще ".

В време на сесията на Организация на обединените нации Бойко Борисов организира срещи с редица международни водачи и разяснява, че напъните на България в битката с разпространяване на опиати се правят оценка високо. " На челните места сме в битката и с контрабандата, и с трафика на хора, както и по арестувани и наказани трафиканти. Надявам се казусът, издигнат на това равнище, да ангажира повече водачи и да докара до резултатни дейности в международен мащаб ", уточни още министър-председателят пред българските медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР