Българският нападател Валери Божинов продължава да бъде активен в социалните

...
Българският нападател Валери Божинов продължава да бъде активен в социалните
Коментари Харесай

Валери Божинов показа най-специалния си гол

Българският нападател Валери Божинов продължава да бъде деен в обществените мрежи. В момента той се намира в Италия и е в изолираност поради пандемията от ковид. Футболистът на Пескара преди дни пусна клип, в който пее известна ария на Тото Котуньо, само че в този момент си напомни моментите, когато носеше националната фланелка на България.

Валери Божинов разгласява клип, на който той отбелязва гол във вратата на Словения на 6 септември 2006 година в подготовка за Европейското състезание в Австрия и Швейцария. Тогава България победи с 3:0 на стадион „ Васил Левски “, а един от головете бе дело на Божинов, който красиво от границата на наказателното поле осъществя в горния десен ъгъл.

„ За мен е чест, отговорност и привилегия, да съм играл за България. Мога да каа, че съм вкарал много голове в моята кариера, само че този е може би най-специалния “, написа българският нападател.

Под клипа Божинов означи и тогавашния селекционер на България Христо Стоичков. С екипа на националния тим нападателят изигра 43 мача, в които означи 6 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР