Българският нападател Валери Божинов изрази с изключително задоволство, че от

...
Българският нападател Валери Божинов изрази с изключително задоволство, че от
Коментари Харесай

Божинов: Най-накрая тренировки! Полудях без тях

Българският нападател Валери Божинов изрази с извънредно удовлетворение, че от през днешния ден може да се върне към подготвителния развой със съотборниците си от Пескара.

" Днес, отвориха базата на Пескара. Започнахме тренировки по групи, както са разпоредбите, като ще упражняваме по петима. Аз бях в групата от 11:30 часа. Спазват се всичките условия, които държавното управление и Министерството на спорта в Италия оповестиха. Наистина съм доста благополучен, че още веднъж имам контакт със съотборниците и стъпих на футболния терен. Направо се побърквах към този момент. Най-накрая! Последните две седмици към този момент усещах, че ми беше доста тежко. Два месеца самичък в хотела, където съм настанен, а тренировки само на плажа. Надявам се, че всичко ще се усъвършенства и ще се рестартира сезонът, като изиграем всички мачове и плейофите. Дано няма и нови заболели от ковид, с цел да се върнем към естествения метод на живот ", показа Божинов пред Sportal.bg.

Нападателят се завърна в Серия " Б " през февруари, като към този момент записа първи минути със своята 16-и клуб в кариерата му. Той е играл още за Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг (Лисабон), Верона, Виченца, Левски, Тернана, Партизан, Мейджоу Хака, Лозана, Риека, Ботев (Враца).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР