Българският нападател Валери Божинов действително може да заиграе в гръцкото

...
Българският нападател Валери Божинов действително може да заиграе в гръцкото
Коментари Харесай

Два гръцки отбора следят Божинов, Паниониос не е сред тях

Българският нападател Валери Божинов фактически може да заиграе в гръцкото състезание, само че не в Паниониос, както през вчерашния ден написаха сръбските медии. Божинов е препоръчан на различен атински тим - Аполон Смирна, както и на втородивизионния ОФИ (Крит), заяви гръцкият управител Антонис Папагеоргиу.

Аполон Смирна тази година влезе в Суперлигата, само че акомодацията на отбора при най-хубавите не върви елементарно и заема 14-о място от 16 тима с 13 точки. Две по-малко има предпоследният Керкира. Аполон Смирна е и един от най-слаборезултатните тимове сега, като имат 13 маркирани гола в 18 мача. Днес те паднаха с 0:3 при гостуването си на кандидата за купата ПАОК (Солун). В Аполон Смирна играе някогашният нападател на Левски Антонио Аниете, отбелязал досега обаче едвам едно попадение.

ОФИ (Крит) е на 2-о място във Втора дивизия и се бори за завръщане при най-хубавите след четири сезона в долните дивизии поради фалит. Отборът през днешния ден отнесе с 3:1 Аполон Понту (Каламария) и има 27 точки, с 3 по-малко от водача Арис (Солун) и с 1 пред идващия Панахайки.

Медиите в Гърция настояват, че притежателят на Докса (Драма) Янис Бирос ще купи в околните дни ОФИ, с цел да извърши фантазията си да има тим при най-хубавите. При това състояние, настоящото управление на ОФИ желае да събере оптимално конкурентен състав. Ако с Божинов не бъде реализирано съглашение, черно-белите от остров Крит може да се насочат към различен български нападател- играещият в кипърския Неа Саламина Димитър Макриев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР