Българският нападател Преслав Боруков отново вкара гол за втория отбор

...
Българският нападател Преслав Боруков отново вкара гол за втория отбор
Коментари Харесай

Нов гол на Преслав Боруков за втория отбор на Шефилд Уензди, този път в градското дерби

Българският нападател Преслав Боруков още веднъж вкара гол за втория тим на Шефилд Уензди, като този път оформи крайното 2:0 при триумфа над градския противник Шефилд Юнайтед. Боруков се появи през второто полувреме на мача и в 66-ата минута с глава оформи крайното 2:0.

След този триумф тимът до 23 години на Уензди си върна 1-ото място в Северната
лига на дублиращите тимове, като изпреварва по голова разлика Болтън Уондърърс. И двата тима са с по 34 точки, следвани от Нотингам Форест с 30 и Хъл Сити с 29.

" Кукумявките " поведоха в резултата в 15-ата минута посредством капитана на отбора Джак Стобс, който влезе от дясно в наказателното поле и по диагонала прати топката в мрежата.

В 66-ата минута Стобс проби от дясно и центрира към 17-годишния български таран, който посрещна топката с глава на задна греда и по диагонала я обърна в противоположния ъгъл за 2:0. До края на мача Боруков си сътвори още две благоприятни условия и можеше да усили головия си актив.

В 74-ата минута обаче стреля на сантиметри от страничната греда, а 5 преди края ударът му беше слаб и вратарят на Остриетата Хюго Уорхърст улови топката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР