Българският нападател Мартин Д. Петков направи впечатляващ дебют в азербайджанския

...
Българският нападател Мартин Д. Петков направи впечатляващ дебют в азербайджанския
Коментари Харесай

Мартин Петков: Конкуренцията в Азербайджан е голяма

Българският нападател Мартин Д. Петков направи впечатляващ дебют в азербайджанския футболен хайлайф. Юношата на Левски осъществя две попадения при триумфа на Туран с 3:0 над домакина Араз в първия кръг от новия сезон на 4 август.

" Щастлив съм, че вкарах, само че успеха беше по-важна както за мен, по този начин и за тима ", разяснява в изявление за azerisport.com Петков, който след седмица ще навърши 21 години.

" Всеки нападател желае да бъде най-хубавият и да бележи доста голове. Но за мен най-важното е да оказвам помощ на тима и да раста като футболист. А всичко останало ще си пристигна единствено, в случай че се влагам на най-много ", добави той.

Петков мина в Туран през юли със свободен трансфер от Септември София.

" Дойдох тук, тъй като смятам, че това е едно много положително място за мен. Знам, че новият ми клуб е с добра история и почитатели. Много ми харесва метода, по който играе тимът. Мисля, че имаме отлични качества и капацитет и можем да стигнем до доста високи позиции. Аз персонално ще давам всичко от себе си във всеки мач, пък ще забележим какво ще се получи. Надявам се да оказа помощ на тима да реализира триумфи и още доста победи ", сподели още българинът.

" Все още не познавам добре шампионата на Азербайджан. В българската лига има повече тимове, само че мисля, че тук конкуренцията е по-голяма и е по-трудно ", добави Петков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР