Българският нападател Кирил Десподов имаш своя принос за минималното поражение

...
Българският нападател Кирил Десподов имаш своя принос за минималното поражение
Коментари Харесай

Подсказка от Десподов била ключова за изпуснатата дузпа на Брюж срещу ПАОК

Българският нападател Кирил Десподов имаш своя принос за минималното проваляне на неговия ПАОК от белгийския ФК Брюж в Лигата на Конференциите.

Синьо-черните от Белгия победиха с 1:0, само че в 78-ата минута някогашният нападател на Лудогорец Игор Тиаго пропусна дузпа. Десподов отиде при вратаря Доминик Котарски преди осъществяването и му прошепна нещо.

" Казах му да остане в средата и се веселя, че ме послуша ", разкри Десподов разговора си с 23-годишния вратар. А във връзка с самата среща българинът добави: " Мисля, че и през днешния ден имахме сила, само че нещо не ни се получи. Разбира се, първото полувреме преди малко завърши. Трябва да покажем друго лице във втория мач. Играем на " Тумба " и би трябвало да ги накараме да се усещат неловко, с цел да се класираме за полуфиналите ".

Самият вратар обаче избира да резервира тайната и отхвърли да удостовери думите на българина, очевидно с цел да не дава преимущества на други реализатори. " Имам съответна процедура, която последвам при дузпите. Имах нещо поради, а това, което си казахме с Десподов, бих предпочел да ги запазя за себе си. Но и това ми оказа помощ ", сподели стражът на гръцкия отбор, представен от Българска телеграфна агенция за упътванията на Десподов преди дузпата на Тиаго.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР