Българският нападател Божидар Краев е пред дебют за новия си

...
Българският нападател Божидар Краев е пред дебют за новия си
Коментари Харесай

Божидар Краев скоро ще дебютира за новия си клуб

Българският нападател Божидар Краев е пред дебют за новия си клуб Уелингтън Финикс в утрешния мач от 1/16-финалите на шампионата за купата на Нова Зеландия по футбол против втородивизионния Дейвънпорт Сити Страйкърс.

Старши треньорът на " жълто-черните " Уфук Талай съобщи, че Краев по всяка възможност ще получи игрово време против полуаматьорския противник, само че съвсем несъмнено ще стартира на аварийна пейка, защото е дошъл в Нова Зеландия преди едвам две седмици.

" Краев е с нас от прекомерно кратно време, тъй че не чакаме от него да стартира като титуляр и да играе 90 минути, само че ще опитаме да му дадем някакви игрови минути по време на мача ", разяснява Талай.

" Той е подложен на спомагателни натоварвания, защото има да наваксва с подготовката, с цел да догони съотборниците си, само че сега положението му наподобява положително и се приспособява много бързо ", добави експертът.

25-годишният Краев, който е младеж на Левски, подписа публично за два сезона с Уелингтън Финикс на 21 юни със свободен трансфер от датския Мидтийланд.
 Бивш нападател на Спартак (Варна) ще продължи кариерата си в малтийската Висша лига
Бивш нападател на Спартак (Варна) ще продължи кариерата си в малтийската Висша лига

Иван Колев подписа контракт с тима на Сайрънс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР