Българският ММА боец - Георги Валентинов подписа с Белатор в

...
Българският ММА боец - Георги Валентинов подписа с Белатор в
Коментари Харесай

Изключиха наш ММА боец от Белатор, бил сред расистите на мача с Англия

Българският ММА войник - Георги Валентинов подписа с Белатор в края на октомври, само че от организацията са размислили и той към този момент не е част от редиците им.

26-годишният Валентинов държи връх 21-5 в ММА и тренира дружно с треньора на Конър Макгрегър - Джон Кавана в Ирландия.

Карим Зидан, който е публицист от Bloodyelbow се е свързал с организацията, с цел да ревизира статута на Георги и е бил информиран, че организацията са решили да се разделят с него малко повече от месец, откакто той подписа с тях.

Белатор споделят пред журналиста, че освобождават Валентинов поради расистките прояви на почитателите, измежду които беше и той на мача сред България и Англия в същия месец, когато е подписал с организацията.

Тогава Валентинов показа, че е попаднал на неверното място в неверния час и се разграничи от тях. В същото време обаче по време на мача е бил с хулиганска тениска, седнал до провинилите се. Ето какво е изказването на Белатор за освобождението на Валентинов:

"Белатор приема тези въпроси доста съществено и след това освободи Георги Валентинов от неговия контракт. Расизмът и знаците свързани с него, нямат място в спорта и няма да бъдат толерирани от организацията ", гласи известието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР