Българският младежки национал Преслав Боруков може да попадне в групата

...
Българският младежки национал Преслав Боруков може да попадне в групата
Коментари Харесай

Българин пред дебют в Англия

Българският юношески национал Преслав Боруков може да попадне в групата на мъжкия тим на Шефилд Уензди за утрешното домакинство против Фулъм от 8-ия кръг на Чемпиъншип.

Боруков тренира през вчерашния ден и през днешния ден сутринта с първия тим на "кукумявките " и чака по-късно през днешния ден мениджърът Гари Монк да разгласи групата за първото домакинство, откогато е назначен. Шефилд Уензди е на 9-о място в класирането с 12 точки, а миналогодишният управител Стив Брус пое Нюкасъл.

Роденият през 2000-ата година в София Боруков има мачове и голове за мъжете на Шефилд Уензди само в предсезонни контроли, а към момента чака своя формален дебют. Ако не се случи, то той ще играе за тима до 23 години в понеделник против Крю Алекзандра.

Сайтът footballleagueworld.co.uk твърди в собствен материал, че трима от младежкия тим са в полезрението на мениджъра. Освен Боруков, скоро с екипа на Шефилд Уензди може да се появят ирландският полузащитник Конър Грант и Алекс Хънт, който също играе в средата на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР