Българският министър-председател подчерта трите насоки, в които е изключително важно

...
Българският министър-председател подчерта трите насоки, в които е изключително важно
Коментари Харесай

Телефонът На Бойко Борисов Звънна, Най-Влиятелната Дама В Европа Е! Съдбовни Новини За България!

Българският министър-председател акцентира трите насоки, в които е извънредно значимо да се реализира договореност, освен за Европейски Съюз, само че и за нашата страна в частност. На първо място Борисов открои сигурността и запазването на високите равнища на съдействие в тази област и наличните принадлежности, като се даде ексклузивитет на Обединеното кралство.

България постоянно е имала най-високо равнище на съдействие и доста сполучливи взаимни дейности със своите английски сътрудници и в границите на Европол, и държи това да продължи и след Брекзит, безапелационен беше българският министър председател.

Втората значима тенденция съгласно министър-председателя Борисов касае статута на жителите на Европейски Съюз в Обединеното кралство и на английските жители в Европейски Съюз.

Борисов означи, че тази тематика е от огромно значение за България, с оглед огромния брой българи в Обединеното кралство, и английски жители у нас.

Не на последно място, министър председателят Бойко Борисов посочи, че по тематиката за границата сред Северна Ирландия и Република Ирландия е значимо недопускане на напрежение и нарушение на мира, написа нюз.бг.

По време на диалога английският министър председател Тереза Мей благодари на министър-председателя Борисов за навременното сезиране на английските управляващи по случая Гебрев и за включването на английски екип при следствието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР