Българският майстор Иван Котков, който се занимава с ремонт на

...
Българският майстор Иван Котков, който се занимава с ремонт на
Коментари Харесай

Британки втрещени от български техник, размахал пениса си пред тях

 Българският занаятчия Иван Котков, който се занимава с ремонт на вани в разнообразни градове на Англия, се появил със стърчащ пенис от панталона му на входната врата на жена, живееща в шотландския град Дънфърмлин. Нашенецът останал в същото състояние, до момента в който се занимавал с ремонтните действия в къщата.

Инцидентът е станал на 28 август предходната година, като по-късно, в същия ден,  Котков отишъл в дома на друга жена, където още веднъж обикалял дома с изваден на открито член. Българинът, който живее във Англия повече от две години, в този момент е вписан в регистъра на причинителите на полови закононарушения.

Той е бил нает в уелска компания и пътувал, с цел да прави поправки на вани в домовете в Дънфермлин и Коудънбийт в същия ден. 42-годишният Котков, с непрекъснат адрес в Бармут, е приет за отговорен след правосъдно дело в Дънфърмлин. Една от дамите даже е направила фотография на пениса му, изравен отвън панталона му и го е посочила в съда. Жените, на 54 и 33 години, които подали тъжби против българина за полово държание, описали пениса му като " изваден “ и " изскочил “ от панталоните му, до момента в който обикалял домовете им, извършвайки ремонтите.

И двете дами били доста уплашени от прекарването си, като едната от тях е споделила, че след неприятната преживелица се усеща " травмирана “. Котков се е оправдал, че ципът на работните му панталони е строшен и не е схванал това, когато се е появил в първата къща. Той е обяснил, че едвам когато отишъл да употребява тоалетната, е забелязал, че ципът е строшен и се е опитал да го оправи с чифт клещи, информира " Дънфърмлин прес ", представени от " Блиц "

Българинът е декларирал, че не носи долни дрехи и че дамите би трябвало да са видели пениса му през счупения цип, поради което се усеща неловко. Котков, обаче, обвинил дамите в неистина по отношение на това, че пенисът му е стърчал от панталона. Случаят с втората жена от Каудънбийт е бил малко по-различен. Тя е обяснила, че всичко се е случило откакто българският занаятчия отишъл да употребява тоалетната. След това той се появил и пенисът му висял от панталона. Жената направила фотография като доказателство и споделя, че от фотографията като че ли наподобява, че той носи долни дрехи, само че е сложил пениса си отвън панталона. Според информацията, дамите били сами в домовете си и не са влизали в спор с Котков. Втората жена се свързала с компанията, откакто мъжът си тръгнал.

Тогава от компанията се обадили на първата клиентка, с цел да попитат дали е имала някакви проблеми и разбрали, че тя също е имала същата необикновена преживелица. Компанията се свързала с Котков и му споделила да се върне в Уелс. Той отишъл на среща с шефовете си на идващия ден, облечен в панталони със строшен цип.

Джон Оуен, на 25 години, работи за фамилната си компания, Tubs 2 You, която е наела Котков. Той е декларирал пред съда, че компанията е получила две тъжби на клиентки за това, че Котков " върви с изваден член от панталона “. Той прибавя:

" Бяхме загрижени, защото това може да повлияе на бизнеса. Той е лицето на нашата компания, когато работи за нас ". 

Шерифът Аластър Браун споделя, че има вяра на дамите по отношение на случаите.

" И в двата случая е било за нескончаем интервал от време. Очевидното умозаключение е че е било за полово задоволство. Намирам позицията на Котков за неразбираема. Няма смисъл човек, който е осведомен с този проблем, да не е направил нищо по въпроса. "

Той отхвърля показанията на Котков " в своята целокупност по значими въпроси “ и го признава за отговорен по двете обвинявания. Съдът ще се произнесе за наказването на българина на 4 декември. Котков е вписан в регистъра на хората направили полови закононарушения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР