Българският Лудогорец посреща Ференцварош в решаващ мач за двата отбора,

...
Българският Лудогорец посреща Ференцварош в решаващ мач за двата отбора,
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Ще се класира ли Лудогорец за елиминациите в Лига Европа?

Българският Лудогорец посреща Ференцварош в решителен мач за двата тима, като те ще дефинират последният продължаващ напред към елиминациите. Родният отбор е с точка повече (7) от унгарския първенец, като единствено загуба ще го извади от елиминациите в шампионата. Ето и няколко отлични футболни прогнози за идната среща: 
Прогноза №1 : Над 10,5 корнера в мача
Първата среща в Унгария видя 11 корнера, откакто Лудогорец игра повече от едно полувреме с човек по-малко. Тогава „ орлите ” победиха с 3:0, само че въпреки всичко записаха шест корнера, до момента в който домакините тогава – пет.
Очаквам срещата в Разград да бъде динамична от страна на унгарците, до момента в който Лудогорец да разчита на остри набези по крилата. Това е прекомерно евентуално да продиктува до забележителен брой ъглови удари, а 7777.bg ни дава коефициент 2,45 за над 10,5.

Прогноза №2 : Над 4,5 корнера за Ференцварош
Именно остротата, от която се нуждае унгарският гранд считам, че ще е задоволителна да им донесе пет корнера. 2,65 коефициент e коефициентът, който предлага Националната лотария в своята секция за онлайн спортни залози .
Прогноза №3: Над 1,5 гола през първото полувреме
В тазгодишната си акция в Лига Европа Лудогорец има приблизително по 3,6 гола на мач, а единствено един техен мач е приключил при нулево тъждество на почивката – последният против ЦСКА Москва. Именно по тази причина смятам, че головете в Разград ще ги има, а най-малко два ще паднат през първата част. Коефициент – 2,90.
Прогноза №4: Над 2,5 гола в мача
В трите си мача до момента изиграни сред двата тима непроменяемо виждаме най-малко три попадения във вратите им. Фради е с над 2,5 гола в шест следващи мача, до момента в който Лудогорец има два оувъра в последните си пет срещи, като два от ъндърите идват против московския и софийския ЦСКА. Смятам, че в четвъртък вечер ще забележим най-малко три гола. Коефициент: 2,00.

Прогноза №5: Равенство през първо полувреме
Въпреки упованията ми за доста голове и динамичен мач, то нямам доверие, че някой ще вземе преимущество след първата част. Даже в противен случай, прекомерно евентуално е да забележим тъждество точно поради залога на срещата, който е от извънредно значение за двата тима. Както към този момент казахме, спечелилият взима „ всичко ” и продължава напред, до момента в който тъждество в мача урежда Лудогорец също. 2,12 е коефициентът в 7777.bg. 
До края на декември Националната
лотария предлага забавен 100% начален бонус до 250 лв. (запознайте се с изискванията на този линк, 18+)
Не забравяйте, че спортните
залози и хазартните игри би трябвало да бъдат употребявани само за наслаждение, защото водят до пристрастяване. Разберете дали имате проблем с хазарта в този материал на Actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР