Българският лекарски съюз започна национална дарителска кампания под мотото "За

...
Българският лекарски съюз започна национална дарителска кампания под мотото "За
Коментари Харесай

БЛС започна дарителска кампания За героите в бяло

Българският лекарски съюз стартира национална дарителска акция под мотото "За героите в бяло ". Събраните средства ще бъдат употребявани за обезпечаване на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна.

Зад акцията с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов.

„ Те са героите, които приветстваме. Но са хора, не са нито безсмъртни, нито недосегаеми за вируса. За да има кой да ни избавя, би трябвало да се погрижим и за тяхната отбрана. Ние се нуждаем от тях, а те - от нашата поддръжка “, сподели изявеният състезател и прикани, всеки, който има опция, да направи подаяние за героите в бяло.

Ежедневието на медиците не е непознато на Димитър, чиято майка е била здравна сестра. А през днешния ден, изключителната обстановка в работата на медицинските експерти прави тематиката още по-чувствителна. Затова той открива акцията с изключение на с апел и с персонално парично подаяние.

Ако желаете и Вие да се включите в акцията на БЛС и да помогнете за обезпечаването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна, може да го извършите посредством подаяние на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Райфайзенбанк

IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN

BIC: RZBBBGSF

Основание: Дарение COVID-19
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР