Българският лекарски съюз (БЛС) отправи призив към протестиращите да спазват

...
Българският лекарски съюз (БЛС) отправи призив към протестиращите да спазват
Коментари Харесай

Лекарският съюз отправи призив към протестиращите

Българският лекарски съюз (БЛС) насочи апел към протестиращите да съблюдават противоепидемичните ограничения за коронавриуса - отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност. В позицията се акцентира, че неспазването им по време на всеобщото неодобрение " неизбежно ще докара до увеличение на броя на инфектираните и до натоварване на здравната система ".

Вече няколко месеца сме изправени, като общество и здравна система, пред световно предизвикателство - пандемията от Коронавирус 19. Прави се всичко допустимо, с цел да се овладее обстановката и да се сведат до най-малко отрицателните последици.
БЛС с паника следи възходящия брой на новодиагностицирани с COVID-19. Спазването на противоепидемичните ограничения - отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност е извънредно значимо, с цел да се овладее тази отрицателна наклонност. За страдание, след всеобщото неодобрение от последните дни, станахме очевидци на неспазване и подценяване на рекомендациите. Факт, които неизбежно ще докара до увеличение на броя на инфектираните и до натоварване на здравната система.
БЛС приканва всеки, който показва своята свободна воля да не не помни и персоналната си отговорност за своето здраве и за това на близките. Спазването на противоепидемичните ограничения, въпреки и навън, само че в наличието на доста хора, е основно, с цел да съхраним здравната система. Нека поемем своята персонална отговорност, дано съхраним здравето си, нашето и това на околните ни!
Днес от 15:30 ч. ще има нов митинг пред постройката на президентството - а ето и какви са апелите от протестиращите .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР