Българският кикбокс шампион Александър Петров ще участва в събитие на

...
Българският кикбокс шампион Александър Петров ще участва в събитие на
Коментари Харесай

Александър Петров преди Enfusion: Ако беше лесно, нямаше да е интересно

Българският кикбокс първенец Александър Петров ще взе участие в събитие на холандската бойна верига Enfusion. Организацията е учредена в Холандия през 2010-та година и за това време има над 80 събития извършени в целия свят и е една от най-големите и влиятелни вериги в кикбокса. Enfusion Talents е особено разделяне на шампионата, в който присъединяване взимат единствено млади и надарени бойци, за които се смята че могат да са бъдещите звезди на международния кикбокс и точно по тази причина конкуренцията там е жестока. Именно там българинът ще вземе присъединяване на 28-ми юни в Белград. Но по какъв начин се стига до покана за събитие на такова високо равнище?

"С извънредно доста труд! Знаете че пътя на спортиста постоянно е изпълнен с компликации и ограничения, " показа Александър за MMA.BG "Това важи с цялостна мощ и за мен, само че в случай че беше елементарно нямаше да е забавно. Enfusion е една от най-изявените професионални кикбокс вериги в света. За мен това е огромен триумф, тъй като виждам, че напъните ми не са напразни. "

Александър Петров ще се изправи против рисков съперник - кикбоксьорът от Бразилия, Алберто Фабио. 30-годишният кикбоксьор е прочут с избухливите си удари с крайници и колена. В актива си той има 32 победи и 13 загуби.

"Противникът ми е сериозен войник с много опит и нападателен жанр на водене на багра. Ще бъде доста завладяваща среща. Тази година започнах стремително с много мачове. Има към този момент насъбрана отмалялост, само че тя е единствено физическа. Всяко събитие на което вземам участие ме зарежда и усилва глада ми за триумфи. Естествено и възобновяване ми е на най-високо равнище, оборудването ми също е най-хубавото. Искам да благодаря на всички хора, които оказват помощ на мен и на клуба ми да преобладаваме на всеки един кръг, на който се качим. "

Освен Александър на кръга в Белград ще излезе и различен варненец - ММА боецът Даниел Гълъбаров, който ще дебютира на професионалния кикбокс кръг.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР