Българският кечист Русев и неговият съотборник Ейдън Инглиш допуснаха изненадваща

...
Българският кечист Русев и неговият съотборник Ейдън Инглиш допуснаха изненадваща
Коментари Харесай

Бризанго с победа над Русев и Инглиш

Българският кечист Русев и неговият съотборник Ейдън Инглиш позволиха изненадваща загуба от тима на Бризанго в последното шоу на „ Разбиване”

Бризанго в състав Тейлър Брийз и Фанданго са едни от най-колоритните участници на сериите SmackDown, освен поради модерното си лъчение, което придават на кръга. Тейлър Брийз, по особено, е един застрашителен гений, който демонстрира, че може да чакаме всичко от него.

Почти е несъмнено, че в края на това десетилетие Тейлър ще бъде една от най-големите звезди на организацията, тъй че в никакъв случай не би трябвало да сме сюрпризирани да го забележим да печели. Но да забележим по какъв начин Фанданго е приковал мощния българин към пода на кръга, беше голяма изненада, от която не сме се възстановили изцяло.

Каквито и да са събитията, постоянно е изненада да забележим Русев на гърба си (не забравяйте и серията му от победи), а Фанданго не е записвал победа над толкоз огромен конкурент, нали?

Но тъкмо тази харизма носи спорта: всичко може да се случи и постоянно точно това става. От своя страна, Русев и Ейдън Инглиш не одобряват провалянето леко и желаят да осъществят своето възмездие допустимо най-скоро. Остава да забележим развръзката на тази обстановка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР