Българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел се представи отлично на

...
Българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел се представи отлично на
Коментари Харесай

Евродепутатите от ГЕРБ и СДС: Очаквано блестящо представяне на Мария Габриел

Българският претендент за еврокомисар Мария Габриел се показа чудесно на чуването , обявиха евродепутатите от ГЕРБ/СДС, представени от Пресцентъра на политическа партия ГЕРБ.

Очаквано ослепително показване на Мария Габриел - българския претендент за комисар в новата Европейска комисия - на чуването й в отрасловите комисии на Екологичен потенциал: по индустрия, проучвания и енергетика и по просвета и обучение. По време на съвсем тричасовото чуване в понеделник вечерта Мария Габриел сподели знания в бъдещия й сектор - нововъведения и юноша, както и предпочитание и виждане за развиването му.

" От развиването на ресора зависи в огромна степен по какъв начин Европа ще се оправи в софтуерното съревнование с Китай и Съединени американски щати. " сподели евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел, която е член на Комисията по индустрия, проучвания и енергетика . " Конкурентоспособността на Европа ще зависи от това дали Европейски Съюз ще влага в реформаторски технологии и акомодацията на работната мощ и образованието. Това е огромна отговорност предоставена на Мария Габриел и тя се показа чудесно на чуването . " добави Ева Майдел.

В бъдещата си работа Мария Габриел ще е виновна както за развиването на образованието, проучванията и нововъведенията в Европейски Съюз, по този начин и за културата, младежта и спорта.

Евродепутатът Асим Адемов (ЕНП/ГЕРБ) - член на Комисията по просвета и обучение, означи поддръжката, която българският претендент за еврокомисар получи от евродепутати от разнообразни страни и парламентарни групи: " През последните години като еврокомисар по цифровата стопанска система и общество, Мария завоюва доверието на сътрудниците си и известност на грижлив и систематичен експерт. Както и през 2017 година, когато мина нейното първо чуване пред Европейския парламент, по този начин и през днешния ден, тя потвърди, че е доста добре готова и способна да се оправи с това предизвикателство. Безупречното показване, както и усърдната работа, с която завоюва поддръжката на евродепутати от всички парламентарни групи, способстваха за този следващ триумф, с който всички се гордеем. Вярвам, че ни чакат още огромни достижения и положително съдействие през идващите пет години. " -->

Според евродепутата Александър Йорданов (ЕНП/СДС) Мария Габриел се е показала чудесно: " Много почтено и авторитетно показване на комисар Мария Габриел. Демонстрира освен задълбочено познаване на проблемите, само че и смели хрумвания, които направиха усещане. Но най-важното, даде мотив още веднъж за България да се приказва с почитание. "

Очаква се съставът на новата Европейска комисия да бъде гласуван от Европейския парламент по време на сесията в Страсбург през октомври.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР