Българският изследовател Петър Симеонов смята, че полет на Аполо 11“

...
Българският изследовател Петър Симеонов смята, че полет на Аполо 11“
Коментари Харесай

Спекулации Валят Отвсякъде, Но Ванга Е Разкрила Истината За Кацането На Луната!

Българският откривател Петър Симеонов счита, че полет на „ Аполо 11 “ до Луната е имало, само че доста малко от истината за него е казана от НАСА и Белия дом. Симеонов е на мнение, че след кацането на Луната същинското живо телевизионно предаване е прекратено и трансферирано на конфиденциален канал. На негово място е пуснат в ефир режисьорски запис, който подменя истината и е сниман на Земята.

Симеонов подчертава върху това, че има нещо, което не е планувано и режисирано, и това е еуфорията на астронавтите. Армстронг вижда неидентифицирани летящи обекти на разстояние от себе си и се пробва да получи информация от базата в Хюстън, с цел да може да реагира съответно.

Думите, които разменят астронавтът и експертите на Земята, стигат до обществото с помощта на радиолюбители от Австралия и Швейцария, които улавят и записват вълнуващата радиовръзка, написа вести.бг. Астронавтите са посъветвани от Земята да преминат на друга периодичност, с цел да беседват с Хюстън, с цел да не се чуват техните въпроси за НЛО-то на Луната.

От Земята се пробват да успокоят откривателите, обяснявайки им, че виждат остатъци от носеща ракета. „ Решихме да не го гледаме повече, да поспим и да не приказваме повече за това, а да се върнем към задачата “, декларира в изявление през 2006 година самият Едуин Олдрин, космонавт в програмата „ Аполо 11 “.

А задачата е да инсталират на Луната научни уреди – сеизмометър и лазерен отражател за установяване на точното разстояние до Земята. Събрани са мостри от лунния грунд – общо 21,55 кг, които по-късно са доставени за проучване на Земята. Нийл Армстронг, Едуин Олдрин и Майкъл Колинс от екипажа на „ Аполо 11 “ прекарват общо 3 часа на лунната повърхнина.

След завръщането си описват на ръководителя на полета, че в илюминатора са видели чудновато тяло с формата на кълбо, движещо се по елиптична орбита. Армстронг споделя, че стъпвайки на Луната, забелязал мощна светлина, предавана от намираш се наоколо кратер. „ Надали ще повярвате, само че с изключение на нас там имаше и други гости – галактическите им кораби се бяха наредили по ръба на кратера “, добавя той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР