Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова

...
Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Опонентите ни се страхуват от демокрацията

Българският гласоподавател изрично сложи ГЕРБ преди всичко и по тази причина ние отговорно ще подходим при нашето предложение за сформиране на държавно управление. Ситуацията с пандемията остава тежка в света и ние действаме рационално. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на последното съвещание на Министерски съвет.

Днес държавното управление организира последното си постоянно съвещание, преди да подаде оставка пред новия парламент. До избирането на нов състав на Министерския съвет кабинетът на ГЕРБ и " Обединени патриоти " с министър председател Борисов ще заседава в оставка.

" Тези, които задават въпроса дали ни е боязън от служебно държавно управление, самите те са опасяват от демокрацията. Един длъжностен кабинет има ролята да провежда почтени избори ", сподели още той.

По думите му извършените избори са били " транспарантни и добре проведени ".

" Това е мнението на интернационалните наблюдаващи от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите съперници, че ние ще опорочим вота или ще създадем нещо нелегално и неприемливо, още веднъж останаха една огромна неистина ", съобщи Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР