Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова

...
Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова
Коментари Харесай

Борисов: Тези, които питат дали ни е страх от служебно правителство, се страхуват от демокрацията

Българският гласоподавател изрично сложи ГЕРБ преди всичко и по тази причина ние отговорно ще подходим при нашето предлагането за сформиране на държавно управление. Ситуацията с пандемията остава тежка в света и ние действаме рационално. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на последното постоянно съвещание на държавното управление.

Тези, които задават въпроса дали ни е боязън от служебно държавно управление, самите те са опасяват от демокрацията. Един длъжностен кабинет има ролята да провежда почтени избори, безапелационен е Борисов.

Изборите, които се организираха у нас бяха транспарантни и добре проведени. Това е мнението на интернационалните наблюдаващи от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите съперници, че ние ще опорочим вота или ще създадем нещо нелегално и неприемливо, още веднъж останаха една огромна неистина, добави министър председателят.

През последното денонощие оздравелите от ковид са повече от новозаболелетие. В други страни има повече инфектирани, макар че ограничаващите ограничения са доста по-строги. В идващите 2 месеца чакаме спомагателните 2,7 милиона ваксини на " Пфайзер ", които ще получим с помощта на европейската взаимност, сподели още Борисов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР