Българският и сръбският министър на вътрешните работи се срещнаха на

...
Българският и сръбският министър на вътрешните работи се срещнаха на
Коментари Харесай

Бойко Рашков се срещна на границата с вътрешния министър на Сърбия

Българският и сръбският министър на вътрешните работи се срещнаха на границата, с цел да обсъдят мигрантския напън в района. Бойко Рашков и Александър Вулин разговаряха на граничен пункт " Градина ".

Обсъдена е работата по построяването на пътища за откриването на нов граничен пункт сред двете страни в региона на Белоградчик. Това ще облекчи автомобилния трафик. По информация на " По света и у нас " министър Рашков е дал на сръбския си сътрудник и съответна оперативна информация за сръбски жител, който взаимно с престъпно проявени българи прави трансгранични закононарушения.

" Разбира се, обсъдихме и някои други въпроси, които към този момент касаят малко по-особени случаи в активността на двете министерства на вътрешните работи, за което на този стадий не ми се коства удачно да давам повече информация ", съобщи Бойко Рашков, длъжностен вицепремиер и министър на вътрешните работи.

" Разговаряхме за продан на информация. Не може да не противодействаме на трафика на опиати и трафика на хора. Трябва да поставим взаимни старания през граничните пунктове да се минава бързо, само че не за сметка на сигурността ", съобщи Александър Вулин, министър на вътрешните работи на Сърбия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР