Българският хал Дрого има повод да празнува  - гаджето му

Българският хал Дрого има повод да празнува  - гаджето му ...

Фокусничката Деница отпадна от „Гласът на България“.


Българският хал Дрого има повод да празнува  - гаджето му се прибира вкъщи и няма да го надпее в „Гласът на България“. Това коментираха зевзеци в социалните мрежи, след като фокусничката Деница Петрова отпадна по време на нокаутите в шоуто. Седмица по-рано и гаджето й Калоян Николов, който широката публика разпозна като двойник на звездата от „Игра на тронове“ Джейсън Момоа, приключи участието си в музикалното предаване.

Деница заложи на чувствена балада, която в нейно изпълнение прозвуча като лична изповед. „Не мога да преценя дали беше много вживяна в песента, или просто се предаде в един момент“, разочарова се Михаела Филева. Графа й Лечев потвърдиха вокалната нестабилност на брюнетката, а треньорът на Деница Камелия се просълзи при взимането на решение: „Щеше ми се да се беше заявила по-категорично. На концертите искам хора, които са се сприятелили със своята емоция и не изгарят в нея. Ти приключваш“.

Емоционална беше раздялата на Камелия и със Северина Нейкова и актрисата Яна Огнянова, която гледаше на шоуто като на бягство между работата в театъра и грижата за две деца. Учителят по музика Георги Пеев се прости с мечтата за финал при появата на Кирил Хаджиев-Тино. Момчето с уникален тембър взриви женската част от публиката със сластни движения зад микрофона и много еротичен мрак. Безапелационна като присъствие бе Мария Величкова, която изпепели сцената с песен на Тина Търнър. Бялото момиче с черния глас се задържа на стол номер едно до края на нокаутите в отбора на Камелия, а неин подгласник на четвъртфиналите ще бъде Тодор Симеонов.

Таксиметровият шофьор от Сандански не остави сухо око в залата със сръбски шлагер, а Камелия не спря да придърпва минималистичната си рокля, докато го аплодираше на крака. „Тоше, искам да ме возиш в твоето такси“, зави Графа, а Лечев закачливо го посъветва да вдигне тарифата. Към големите концерти Камелия продължава със стабилна вокална армия – Мария, Тодор и Тино. 

Източник: hotarena.net